Riku Niemi Orchestra

Tulevat esiintymiset


15

heinä

2019

RNO hyvässä hengessä - Molto spiritoso


Saarijärven kirkko, klo. 19:00

Ticketmaster

Riku Niemi Orchestran laajennettu jousiorkesteri solisteinaan Johanna Försti ja Mikael Konttinen esittää vanhaa ja uutta henkevää, hengistynyttä ja hengellistä musiikkia. Vanhoja virsiä ei runnella, mutta jotkut niistä saavat uuden sointiasun. Ja kesäillassa veisataan tietysti myös kaikki yhdessä.

19

heinä

2019

PIENI YÖSOITTO


Kinuskilla, klo. 21:00

Vapaa pääsy

Vaikka Kellokosken Kesäsoitto haukkaakin tänä kesänä happea ja valmistuu ensi kesän suureen 10-vuotisjuhlaansa, ei Kinuskillan legendaarisista Yösoitoista jäädä paitsi tänäkään vuonna. RNO ylpeänä esittää:

Elina Virtanen & Tomi Kettunen trio

Tomi Kettunen trion musiikilliset juuret sijoittuvat eurooppalaiseen jazzmusiikkityyliin, gypsy-jazziin, jonka Django Reinhardt ja Stéphane Grappelli loivat 1930-50-luvuilla. Trion vahvistuksena laulaa nuori ja lahjakas jazzlaulaja Elina Virtanen, jonka lämmin lauluääni vie kuulijan aikamatkalle vuosien taa. Elinan tummassa äänessä soivat hänen suurimpien laulaja-esikuviensa Ella Fitzgeraldin ja Billie Holidayn vaikutteet. Trion tunteikas ja svengaava soitto pääsee valloilleen Django Reinhardtin sävellyksien ja swing-aikakauden klassikkokappaleiden myötä.

Elina Virtanen, laulu Tomi Kettunen, soolokitara Aki Hauru, komppikitara Juuso Rinta, kontrabasso

21

heinä

2019

KIRKKO KESKELLÄ KYLÄÄ


Kellokosken kirkko, klo. 12:00

Vapaa pääsy

RNO:n muusikoiden perinteinen musiikkijumalanpalvelus.

20

elo

2019

RNO TANGO solistinaan Kyösti Mäkimattila


Rönnin kesäteatteri - Rönnin lava, klo. 19:00

Tiketti

28

syys

2019

Riku Niemi Orchestra - Suuri suomalainen tangolaulukirja vol. 2 - RNO:n 18-henkinen RNO TANGO -juhlakokoonpano solisteinaan Markus Allan, Leif Lindeman ja Kyösti Mäkimattila.


Tampere-talo, klo. 16:00

Lippu.fi

The Great American Songbook on käsitteenä yksi musiikin maailmanhistorian jylhimpiä. Mutta miksi mennä merta edemmäs kalaan?

Tango tarkoittaa kosketusta, koskettamista, kosketetuksi tulemista. Ja meitä suomalaisia tango on todella koskettanut. Suurella nöyryydellä ja oikeamielisellä ylpeydellä Riku Niemi Orchestra tarjoaa musiikinystäville jatko-osan huikean suosion saaneeseen konserttikokonaisuuteensa “Suuri suomalainen tangolaulukirja”.

Tule mukaan koskettamaan ja kosketetuksi tulemaan suomalaisen tangon kuninkaiden ja RNO TANGO:n juhlakokoonpanon säveliin Tampere-talon Isoon saliin.

Konsertin kesto on n. 2h sisältäen väliajan.